Urban Fashion Studio Majski Cvet

Urban Fashion Studio Majski Cvet e frizernica koja nudi najdobri uslugi za vasata kosa! Potstrizuvanje, satiranja....nadgradbi na kosi...se sto posakuva eden tinedjer i tinedjerka za svojata kosa ! Najdobar izbor za polumaturantite e ovaa frizernica! Cenite se povolni i odgovaraat za site! Se naodja na gratskiot pazar na kat vo Tetovo!
URBAN FASHION STUDIO MAJSKI CVET!!!

Thursday, April 26, 2007

Најскапиот филм на сите времиња


Најновото продолжение за авантурите на човекот пајак ќе биде најскапото филмско чудо на сите времиња, до толку скапо што дури и на продуцентите им е незгодно да зборат за бројките.

Spiderman 3 е најскапиот филм на сите времиња кој излегол од Холивуд. Судејќи според се, последната инкарнација на човекот пајак во оргиналната постава, продуцентите ги чинеше мрсни 500 милиони долари. Причината за енормната сума највеќе лежи во набилданата компјутерска графика, односно специјалните ефекти.

Упатените извори тврдат дека само трошоците за продукцијата го надминале износот од 350 милиони долари, бидејќи само еден ден снимање на улиците на Њујорк чинел милион долари.

Претходниот дел на Spiderman чинеше 210 милиони долари, а рекордот го држеше Titanic со 247 милиони долари трошоци.

1 comment:

Anonymous said...

Можно и по этому вопросу, ведь только в споре может быть достигнута истина. :)